neljapäev, 11. oktoober 2012

Süda-Eesti Sotsiaalkeskuse järjekordsed tublid teod -Türi Nõustamiskeskus ja Järvamaa Toidupank


10. oktoobril käisin tutvumas Süda-Eesti Sotsiaalkeskuse järgmise uue algatusega. Uue projektina käivitati Türi Nõustamiskeskus,  mille eesmärk on toetada lapsi ja peresid erinevate elus ettetulevate murede ja küsimuste lahendamisel. Septembrikuus aga alustas sotsiaalkeskuse toel tööd Järvamaa toidupank, mis on juba alustanud regulaarse toiduabi andmist abi vajavatele lastega peredele.
Kohtumisel sotsiaalkeskuse töötajatega rääkisime nendest ettevõtmistest, aga ka tulevikuplaanidest. Süda-Eesti Sotsiaalkeskuse juhatuse liikme Tiina Larveni sõnul nad mõelnud taaskasutuskeskuse loomisele aga seni ei ole leidnud sobivaid ruume.
Järvamaa Toidupanga koordinaator Peedu Pärl rääkis ka lähiaja suurematest ettevõtmistest. Nimelt on neil 20. ja 21. oktoobril kavas viia läbi toidukogumisaktsioon Paide Maksimarketis ja Türi Konsumis. Ettevõtmise käigus saavad inimesed poodides asuvatesse vastavatesse kärudesse annetada toiduaineid. Teiste võimalustega toidupanga toetamiseks saab tutvuda Süda-Eesti Sotsiaalkeskuse koduleheküljel. 














Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar