reede, 25. veebruar 2011

Tervitus Vabariigi aastapäeva tähistamisel Koerus

Austatud Koeru rahvas ja külalised!
Õnnitlen teid Eesti Vabariigi 93. sünnipäeva puhul ja tänan teid, et olete tulnud avaldama austust inimestele, kes meie riigi lõid ja Vabadussõjas kaitsesid.
Suvel oli mul austav võimalus osaleda Vao kooli aastapäeva tähistamisel. Oma tervituses ütlesin siis, et Vao on rikas küla. Rikas just oma tublide inimeste ja eestvedajate poolest. Täna ütlen seda julgelt kogu Koeru valla kohta. Tuletagem kasvõi meelde jaanuarikuus toimunud maakonna kultuuripreemiate üleandmist – Koeru inimesi oli preemiasaajate hulgas palju. Koeru on kant, millele on aastaid oma näo andnud aktiivne seltsielu ja paljude inimeste vabatahtlik tegevus. See on olnud teie tugevus läbi aja  ja selles peitub see tugevus ka täna. Hoidke ja väärtustage selle tegevuse eestvedajaid, nende vabatahtlikku tööd.  2011. aasta on Euroopas kuulutatud vabatahtliku tegevuse aastaks Loodan siiralt, et 2011. aastal jõuavad paljud inimesed mõistmiseni, et alati ei pea saama, palju parem on anda. Paljud Koeru inimesed teavad seda hästi.
Veel soovin Teile, et eelseisval ajal oskaksite veelgi rohkem märgata neid asju, mis teid ühendavad, vaielda selgeks erimeelsusi tekitavad probleemid ning kuulata ka neid inimesi, kes arvavad teisiti kui enamus. Siis olete veelgi tugevamad kui täna.

Head Vabariigi aastapäeva!  






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar